Nederlands vakwerk in orthopedisch schoeisel is ook in Mexico verkrijgbaar: een geslaagde combinatie van geavanceerde technologie, eigentijdse vormgeving en degelijk vakmanschap.

Ortopedia Elegante is gesitueerd in het centrum van de Mexicaanse schoenindustrie, León in de staat Guanajuato. Wij bieden onze diensten aan aan consumenten die naar een oplossing zoeken voor hun voetklachten, aan specialisten die een mooie en medisch verantwoorde oplossing zoeken voor de voetklachten van hun patienten, en aan de orthopedische werkplaatsen die binnen redelijke termijn hun klanten van dienst willen zijn.

Ortopedia Elegante is het uitvoerend bedrijf voor het Project Valide dat in 1996 in Nederland werd geformuleerd en gestart. Project Valide wil mensen met voetproblemen weer mobiel maken, ongeacht hun draagkracht, én jonge Mexicanen opleiden tot orthopedisch schoentechnicus. Voor financiële ondersteuning werd in Nederland de stichting Orthopedic Support opgericht.

Eind 2005 heeft Carien de Jonge van Zjián Projects op Mexicaanse bodem Project Valide onder de loep genomen, wat resulteerde in o.a. een documentaire.


Ortopedia Elegante, S.A. de C.V.
Jalisco #702, Col. Obrera - C.P. 37340, León Gto.
tel./fax: (52) (477) 762.29.55
e-mail: comunicar@orto-elegante.com
http://www.orto-elegante.com


Reacties:comunicar@orto-elegante.com

Tekeningen ter illustratie van het potentieel van orthopedisch schoenmaken

hoofd menu

Site Meter


Ontwerp: Pierre van Berkel
Tekst: Toos Rook